Hvad er Jazzypot?Jazzypot er en grafisk- og webdesign virksomhed som sælger komplette pakkeløsninger der passer perfekt til din virksomheds behov - uden bindinger fra vores side. 


  • Du vælger den pakkeløsning og de tilkøb som passer til dit behov, vi udvikler det og overdrager det til dig så du 100% kan tage styringen derfra. 
  • Jazzypot har en flot freelancere tilknyttet, men der er ikke en eneste pakke der bliver langt over disken før ejer, Anne Siggaard, har set det hele igennem og godkendt det.
  • Anne Siggaard tilbyder også virksomheds coaching til nyopstarede virksomheder, eller enkeltpersoner som drømmer om at starte egen virksomhed.


Kontakt os gerne for en uforpligtende samtale:

Du altid mere end velkommen til at tage kontakt til os og høre mere om vores løsninger. Dette kan du gøre enten på email: info@jazzypot.dk eller pr. telefon +45 60148435


Hvem er jeg?Mit navn er Anne Siggaard. Jeg er født og opvokset i Aarhus, men har boet over hele verden:

  • Som 21årig studerede jeg kinsesisk og boede i Shanghai
  • Da jeg var 24 år arbejdede jeg på et kunstgalleri i Brooklyn, New York
  • Jeg fik min cand. mag. som 27årig da jeg boede i København
  • ... og for blot et åt siden boede jeg i Andratx, Mallorca hvor jeg arbejdede som Marketing and Sales Manager på øens største kunstcenter. 


Som virksomhedscoach

Jeg ved hvad det kræver at drive en virksomhed og jeg er levende bevis på at verden er vores legeplads - det er kun os selv der sætter grænser for hvor langt vores arbejdsliv kan tage os. Jeg brænder for alle mine klienter og ønsker at give dem troen på, og redskaberne til at de kan eksekvere! og udfolde deres sande potentiale. Hvis du ønsker frihed både økonomisk i forhold til hvor og hvornår du vil arbejde, så ta' kontakt i dag. 


Som webudvikler og grafisk designer

Jeg har "leget" med grafisk design og hjemmesideudvikling siden jeg var teenager. Som 25årig færdiggjorde jeg en bachelor i International virksomhedskommunikation og multimedia. Jeg har styr på den digitale verden! Jeg har igennem mine 20ere arbejdet med kunst, og dette giver mig et anderledes æstetikerøje end det du finder hos din gængse grafiske designer. Kontakt mig allerede i dag, så vi sammen kan finde det helt rigtige udtryk til din virksomhed.

PROCESSEN

Sparring og brainstorming 


Bestil den rette pakke for dig

Modtag dit færdige produkt 

Opfølging og feetback 

UDTALELSER

"Foruden at være dygtig til at bruge sine faglige kompetencer i praksis, er Anne også god til at tage ansvar og initiativ. Hun har i samarbejde med os, udviklet en særudstilling som blev vist på museet i efteråret 2018. Her har hun blandt andet været ansvarlig for hele udstillingens grafiske udtryk og markedsføring mm.

Vi har været utroligt glade for samarbejdet"

Lars Peter Olsen


Direktør hos MAN Energy Solutions

- DieselHouse

"Så har hjemmesiden fået et spark bagi og er blevet renoveret - we like !


TAK til JAZZYPOT.DK v/ Anne Siggaard for sublimt samarbejde.

Anne får mine varmeste anbefalinger - Hun er kreativ på den store klinke, har sans for detalje og forstår at oversætte produkter i et grafisk let forståeligt univers. 

Anne har desuden en kandidatgrad i Moderne Kultur med fokus på kunst og kuratering fra Københavns Universitet, som giver et ekstra gear, når det kommer til at byde ind, med tanker/holdninger/ideer som jeg i processen, fandt særdeles værdifuld.

Alt arbejde med Anne foregår i en let, rar og lattermild, men drøn professionel atmosfære"

Jimmy Bro Støvring


Direktør hos Mediebroen.dk

- Journalist & Medieguru

Tilfredse kunderGrafisk design og hjemmeside-opsætning behøver hverken koste en formue eller kræve alverden af dig. Se nærmere på de projekter jeg tidligere har taget hånd om: